Слово «смузі» не так давно з’явилося в нашому словнику. Його поширенню посприяли тренди здорового харчування і поява блендерів на кухнях українських господинь. Властивості самого напою відіграли також важливу роль у його популярності. Смузі чудово тамує спрагу, має багато поживних речовин і нескладне у приготуванні. А ще кольоровий і смачний напій дуже подобається дітям.
Смузі готують зі свіжих або заморожених фруктів, ягід, овочів, збиваючи їх у блендері до стану пюре і змішуючи з молоком, соком, натуральним йогуртом чи кефіром. У багатьох країнах обов’язковим компонентом цього пюре є також подрібнений у блендері лід.
Ми розкриємо секрети приготування цього чудового напою на молочній основі. Після нашого майстер-класу смузі стане твоїм улюбленим напоєм!
Тривалість майстер-класу − 1 година.