ЗАПРОШУЄМО НА МАЙСТЕР-КЛАСИ
РОЗПИС ІМБИРНО-МЕДОВИХ ПРЯНИКІВ
ШОКОЛАДНІ ФАНТАЗІЇ
МАРИНОВАНИЙ СИР
КОЛЬОРОВІ ПЕЛЬМЕНІ
КОЛЬОРОВІ КАПКЕЙКИ
БЕЛЬГІЙСЬКІ ВАФЛІ
МОЛОЧНО-ФРУКТОВЕ СМУЗІ
ГЛАЗУРОВАНІ СИРОЧКИ
ПЛАВЛЕНИЙ СИР
КОЛЬОРОВІ МІТБОЛИ
ПАШТЕТНІ ВИШНІ
МАЙСТЕР-КЛАС «ФАНТАЗІЇ МЕХАНІКА»
ПРОГРАМУВАННЯ РОБОТА - МАНІПУЛЯТОРА
ДІАГНОСТИКА ТА ЧИСТКА НОУТБУКА
ЧИСТИЙ КОНДИЦІОНЕР - ЗДОРОВЯ РОДИНИ
Майстер-класи
Яким би багатим не був асортимент страв на вашому столі, серед них завжди опиниться хоча б шматочок сиру. Ще б пак, адже щось таке легке і смачне, як сир, користується попитом у гурманів.
А маринований сир − це справжній делікатес.
Сир у маринаді стає тільки кращим і смачнішим. Маринувати можна всі сорти сирів, як елітні, так і бринзу. Маринування може бути і гарячим, і холодним. А для маринаду використовується багато інгредієнтів, починаючи з відомих і закінчуючи екзотичними: різноманітні спеції, мед, джеми, конфітюри.
Одним словом, обираємо на свій смак.
Тривалість майстер-класу − 1 година.