• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності "Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва"
• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності 5.05170111 „Зберігання, консервування та переробка молока”
• Предметна комісія загальноосвітніх дисциплін
• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності «Енергетичне машинобудування»
• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності "Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв"
• Предметна комісія гуманітарних та соціально-економічних дисциплін
• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності „Виробництво харчової продукції”
• Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності «Обслуговування комп’ютерних систем і мереж»
Фотогалерея
Віртуальна екскурсія
Відеогалерея
Газета
Фахова комісія спецдисциплін із спеціальності „Зберігання, консервування та переробка молока”
Полтавський коледж харчових технологій НУХТ готує молодших спеціалістів (кваліфікація технік-технолог) зі спеціальності (напрям підготовки) 181 «Харчові технології» за освітньою програмою (спеціалізація) «Зберігання, консервування та переробка молока».
Термін навчання:
• на базі базової загальної середньої освіти (9 кл.) - З роки 5 місяців;
• на базі повної загальної середньої освіти (11 кл.) - 2 роки 5 місяців;
• на базі ОКР «кваліфікований робітник» (випускники ПТУ) - 2 роки 5 місяців.
Посади, які можуть займати випускники освітньо-кваліфікаційного рівня “молодший спеціаліст” зі спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» після закінчення коледжу:
– технік-лаборант (хімік);
– технік-лаборант (мікробіолог);
– лаборант-радіометрист;
– майстер виробничої дільниці чи відділення;
– начальник виробництва на малому підприємстві.
В коледжі студенти навчаються на денній формі навчання.
Забезпечують підготовку молодших спеціалістів-технологів зі спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» викладачі фахової циклової комісії:
Гузевська Ірина Іванівна,
голова фахової циклової комісії, викладач вищої категорії
Василевська Ніна Петрівна,
викладач вищої категорії
Васецька Людмила Василівна,
завідувач комп`ютерно-технологічного відділення, викладач І-ї категорії
Марченко Тетяна Сергіївна,
завідувач навчально-виробничої практики, викладач ІІ-ї категорії
Острійчук Галина Анатоліївна,
лаборант-хімік, викладач вищої категорії
Сахарова Катерина Ігорівна,
майстер виробничого навчання
Підготовка техніків-технологів зі спеціалізації «Зберігання, консервування і переробка молока» відбувається в добре оснащених навчальних кабінетах і лабораторіях.
Крім аудиторних занять студенти під час навчання проходять чотири види практик безпосередньо на передових базових молокопереробних підприємствах Полтавської області: ПП «Білоцерківська агропромислова група», ТДВ «Глобинський маслозавод», АТ «Пирятинський сироробний завод», ПП «Решетилівський маслозавод», ПАТ «Хорольський МКК ДХ», ВАТ «Полтавахолод», ПАТ «Кременчуцький міськмолокозавод», ПАТ «Лубенський молокозавод», ТОВ «Миргородський сироробний комбінат».
Оскільки коледж є навчальним підрозділом Національного університету харчових технологій НУХТ, випускники коледжу мають змогу здобувати ступеневу освіту за такими освітньо-кваліфікаційними рівнями: “молодший спеціаліст” – “бакалавр” – “магістр”.
Випускники коледжу також зараховуються на III-й курс заочної форми навчання до Полтавської філії НУХТ, яка працює на матеріально-технічній базі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ.