Кваліфікаційний іспит
20 червня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» студенти групи 43-ТХ спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» складали кваліфікаційний іспит.
Заступник директора з навчальної роботи Олена Дарюга та голова екзаменаційної комісії, заступник керуючого ресторану ТОВ «ВЕСО» Аніта Зав’ялова привітали випускників із відповідальною подією в їхньому житті та побажали знайти своє місце у професійній діяльності.
Проведення кваліфікаційного іспиту складалося з виконання двох блоків завдань:
- комплексного комп’ютерного тестування;
- вирішення виробничо-ситуаційних завдань.
Під час відповіді здобувачі освіти продемонстрували належне володіння практичними навичками у галузі виробництва та технології, це підтверджували відповіді студентів на дискусійні питання членів екзаменаційної комісії.
Вітаємо випускників із присвоєнням їм кваліфікації «фаховий молодший бакалавр з харчових технологій». Бажаємо миру, успішного працевлаштування або продовження навчання у Національному університеті харчових технологій!