З 15 по 19 червня 2020 року в Полтавському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій на базі виробничих лабораторій з виготовлення харчової продукції здобувачі освіти групи 21-Т, що навчаються за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» пройшли курс практичних занять в рамках навчальної практики.
Під час занять студенти разом з майстром виробничого навчання Оксаною Палаш та провідними технологами коледжу Ніною Василевською і Тамілою Михайлик виготовили такі популярні молочні та м’ясні продукти за класичними та інноваційними технологіями: морозиво шоколадне, сир маринований, йогурти класичний та з наповнювачами, згущене молоко, фруктове смузі; сардельки мариновані на грилі, котлети з рослинними добавками та без них, пельмені кольорові, крильця «Баффало».
В результаті виконаних робіт студенти успішно засвоїли курс практичного навчання, що стане запорукою їхньої успішної професійної діяльності.