ПОКАЗОВЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ОРГАНІЧНА ТА НЕОРГАНІЧНА ХІМІЯ»
27 листопада 2025 року викладачкою хімії Іриною Ліхоліп було проведено показове заняття у групі 21-ТХ : узагальнення та систематизація знань із теми «Оксигеновмісні органічні сполуки».
На занятті були поєднані різні форми й методи роботи зі студентами. Цікавим для здобувачів освіти виявився експериментальний метод, де вони могли продемонструвати практичні вміння та навички.
Студенти мали змогу ознайомитися з матеріалами публікації у електронному науковому журналі «Здоров'я людини і нації» : «Використання кавової гущі у технологіях функціональних продуктів харчування та її вплив на здоров'я людини», що дозволило з'ясувати важливе значення оксигеновмісних органічних сполук для харчової промисловості. На занятті була висвітлена глобальна проблема утворення харчових відходів, яка посилює актуальність тези «Відходи як ресурс». Тому здобувачі освіти переконалися, що турбота про навколишнє середовище спонукає харчову промисловість виробляти більше екологічно чистих та натуральних продуктів.


