Гостьова лекція від кафедри технології молока і молокопродуктів НУХТ
24 листопада 2025 року доцентом кафедри технології молока і молокопродуктів Національного університету харчових технологій Анастасією Пухляк була проведена гостьова лекція для здобувачів освіти коледжу зі спеціальності 181 Харчові технології. Тема зустрічі стосувалася українських традицій у сучасних технологіях виробництва харчових продуктів. Метою освітнього заходу було ознайомити студентів із вимогами чинних нормативних документів до національних харчових продуктів, із технологіями їх виготовлення та вимогами до організації крафтового виробництва. Лекторка зробила акцент на поєднанні автентичних українських харчових продуктів з креативними сучасними технологіями.
Гостьові лекції для студентів коледжу від провідних викладачів Національного університету харчових технологій – це вже традиція співпраці між закладами освіти. Крім того, такі заходи розширюють коло фахових знань студентів, вони ще мотивують здобувачів освіти до вступу на вищий ступінь навчання за обраною спеціальністю.


