Участь стейкхолдерів в освітньому процесі
Важливе значення для формування фахових компетентностей має співпраця з роботодавцями. Завдяки плідній взаємодії освітнього закладу зі стейкхолдерами забезпечується поетапна практична підготовка майбутніх фахівців, ефективна комунікація для врахування інтересів роботодавців та досягнення спільних цілей.
У жовтні 2025 року відбулася робоча зустріч директора ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» Анатолія Палаша з представниками ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» - заступницею директора по роботі з персоналом Дар'єю Пархоменко та начальницею відділу адаптації та розвитку персоналу Наталією Зарозою.
Учасники зустрічі обговорили сучасний стан підготовки фахівців, перспективи їх практичного навчання, працевлаштування та подальшого кар’єрного зростання, якість та зміст освітньо-професійної програми «Зберігання, консервування та переробка м’яса» за спеціальністю 181 Харчові технології та ознайомилися з матеріально-технічною базою коледжу.
Подібні зустрічі зі стейхолдерами є дуже важливим етапом у розвитку та удосконаленні освітнього процесу. Вони дають можливість отримати актуальні відгуки, поради й рекомендації від зацікавлених сторін, визначити нові напрямки комунікації та співпраці, сприяти поліпшенню підготовки фахових молодших бакалаврів для потреб виробництва та їх подальшому працевлаштуванню.



