13 червня 2025 року для студентів першого та другого курсів була проведена гостьова лекція від провідного фахівця АТ «Полтавахолод» Таміли Хорошун. Вона ознайомила здобувачів освіти з перспективами розвитку як підприємства, так і молокопереробної та м’ясопереробної галузей харчової промисловості. Поділилася досвідом, набутим під час становлення її від студентки коледжу до керівника виробничого підрозділу підприємства. Розповіла про розробку та впровадження у виробництво нових видів молочних та м’ясних продуктів.
Студенти під час лекції цікавилися питаннями виробничого характеру та можливістю працевлаштування на підприємство для проходження виробничої практики.
Циклова комісія спеціальності «Харчові технології» має на меті продовжувати впровадження гостьових лекцій в освітній процес від провідних фахівців харчової промисловості.