Налагоджена комунікація між закладом освіти та стейкхолдерами сприяє покращенню якості освіти, створенню сучасних освітньо-професійних програм та підвищенню конкурентоспроможності випускників.
У січні 2025 року відбулася робоча зустріч директора ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» Анатолія ПАЛАША, викладачів циклової комісії спеціальності «Харчові технології» з Анітою ЗАВ'ЯЛОВОЮ, стейкхолдером, заступницею керівника ресторану ТОВ «ВЕСО».
Під час її проведення обговорювалися ключові питання співпраці, рівень підготовки майбутніх фахівців, якість та зміст освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції».
Отримані пропозиції та відгуки будуть враховані при розробці та впровадженні змін до ОПП з метою підвищення якості підготовки фахових молодших бакалаврів. Дякуємо всім учасникам за активну участь та цінні рекомендації.