Кваліфікаційний іспит – оцінювання результатів навчання
З 21 по 24 січня 2025 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулися кваліфікаційні іспити для випускних груп зі спеціальності 181 Харчові технології, за освітньо-професійними програмами: «Зберігання, консервування та переробка м’яса», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Виробництво харчової продукції».
Кваліфікаційні іспити були спрямовані на перевірку досягнень результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології та відповідною освітньо-професійною програмою. Усі здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до складання іспиту та своїми результатами підтвердили відповідність кваліфікації фахового молодшого бакалавра з харчових технологій.
Члени екзаменаційних комісій відзначили відмінну підготовку до іспиту таких здобувачів освіти: Вікторії КІЛОЧОК, Наталії КОСТРИК, Віталія КОЗУБА, Олександра ХРАПАЧА, Костянтина БОГОДАЙКО, Івана ВІННІЧЕНКА, Софії МОСКАЛЕНКО, Анастасії ЯКОВЛЕВОЇ.
Усі голови екзаменаційних комісій зазначили, що переробна галузь харчової промисловості та ресторанний бізнес поповнилися кваліфікованими кадрами й висловили сподівання на подальшу підготовку фахівців-технологів у мирній, незалежній, успішній Україні.
Виконувач обов’язків директора коледжу Анатолій ПАЛАШ привітав студентів з успішним закінченням навчання у коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.