Наші студенти - майбутнє харчової промисловості!
15.10.2024 року ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського НАУ» разом із ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» у межах договору про співробітництво щодо реалізації програм академічної мобільності продовжили спільний освітній проєкт - конференцію "ПІДСУМКИ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ".
Відповідно до програми заходу у вступному слові заступник директора з навчально-виробничої роботи Лідія ДУДНИК закликала учасників продемонструвати свої ідеї й думки щодо механізмів покращення розвитку в студентів практичних умінь і навичок під час проходження технологічної практики.
Студенти 3-го та 4-го курсів ОПП «Зберігання, консервування та переробка молока», ОПП «Зберігання, консервування та переробка м’яса» ВСП ТЕФК БНАУ: Єлізавета ПОГОРІЛА, Вікторія САХАНСЬКА, Анастасія ПЛИГАНЬ, Юлія ХОХИЧ та ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ»: Анастасія ДЕНИСЕНКО, Вікторія КІЛОЧОК- стали активними учасниками конференції, ознайомивши спільноту з асортиментом продукції, умовами виробництва та праці провідних підприємств харчової промисловості України, підтверджуючи, що практика є невід'ємною частиною навчання.
Родзинкою заходу стали студенти ВСП ТЕФК БНАУ, які беруть участь в українсько-німецькому проєкті «Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України» (FABU): Юлія СВЄТЛОВА, Вєроніка ШЕВЧЕНКО, Дмитро БУРЯК. Нині вони проходять стажування на фермерських господарствах півдня Німеччини, про особливості якого й ознайомили учасників та гостей.
До заключного слова було запрошено фахівця з виробництва – головного технолога ТОВ «Б.МК» Тетяну РИЖУ.
Конференція «Підсумки технологічної практики» – це чудова можливість ознайомитися з досвідом колег та дізнатися про перспективи кар'єрного зростання в галузях харчової промисловості.
Дякуємо всім учасникам, зокрема фахівцю з виробництва та студентам, які ділилися своїми здобутками і враженнями від практики в Україні та Німеччині. Бажаємо успіхів у навчанні та кар’єрі!