4 вересня 2024 року відбувся захист звітів з виробничої технологічної практики здобувачів освіти групи 41-Т, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса».
Під час практики студенти закріпили теоретичні знання та набули професійного досвіду на передових переробних підприємствах: ТОВ «Лубенський молокозавод», ПП «Білоцерківська агропромислова група», АТ «Полтавахолод», ТОВ «Фірма «Заря», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».
За відгуками керівників практики від підприємств усі здобувачі освіти успішно виконали програму практики.
Під час захисту звітів студенти розповідали про враження від виконання обов’язків, ділилися набутим досвідом зі стажування на посадах і планами про майбутнє працевлаштування на переробних підприємствах молочної та м’ясної галузі.