Яскраві моменти закарбовуються в пам’яті
До підсумкового заняття з української мови студенти/ студентки ВСП «ПФК НУХТ» спеціальності 181 Харчові технології групи 11-ТХ разом з викладачкою Валентиною ІСАКОВОЮ готувалися заздалегідь: повторювали правила з «Орфографії», виконували тестові завдання, творчі вправи, кросворди і готували філологічний вінегрет, отримавши завдання у конвертику.
Цікаву інформаційну хвилинку підготували Єлизавета Масло та Софія Добросол про походження страви, рецепти приготування, користь для здоров’я тощо, адже майбутнім фахівцям варто це знати.
Додаючи інгредієнти до страви, кожен/ кожна мали виконати завдання: розставити апостроф у словах, знак м’якшення, подовжити приголосні, спростити, пригадати правопис префіксів і суфіксів, поміксувати слова. Атмосфера позитиву, доброзичливості, взаємодопомоги панувала на занятті.
Підбили підсумки роботи протягом навчального року, привітали студентку Єлизавету Масло за участь у Міжрегіональній науково- практичній конференції «На сторожі вічності - Шевченкове слово» з доповіддю «Їжа у житті та творчості Тараса Шевченка», вручили сертифікат, подякували за роботу.
Попри повітряні тривоги ми працюємо, шліфуємо свої знання.