Пахлава – популярний кондитерський виріб з листкового тіста, горіхів, просочений вершковим маслом та медовим сиропом, широко розповсюджений у кухнях східних народів. Студенти груп 31-ТХ та 32-ТХ разом з викладачкою Оксаною Палаш приготували цю смакоту. Різновидів її дуже багато, як із будь-якою їжею, існують регіональні варіанти рецептур. Наприклад, пахлава медова, азербайджанська, турецька та інші види й назви.
Пахлава – це східний солодкий багатошаровий десерт, який зробили з тоненьких листів тіста, змастили розтопленим вершковим маслом, посипали подрібненими волоськими горіхами з кардамоном та цукром. Потім поливали медовим сиропом і з насолодою смакували.
Це справжнє свято смаку, недарма пахлаву люблять і цінують в усьому світі. Тож готуємо й ми із задоволенням та любов’ю!