Кваліфікаційний іспит – підсумковий етап освіти
З 23 по 26 січня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулися кваліфікаційні іспити для випускних груп зі спеціальності 181 Харчові технології, за освітньо-професійними програмами: «Зберігання, консервування та переробка м’яса», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Виробництво харчової продукції».
Кваліфікаційні іспити були спрямовані на перевірку досягнень результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології та відповідною освітньо-професійною програмою. Усі здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до складання іспиту та своїми результатами підтвердили відповідність кваліфікації техніка-технолога та фахового молодшого бакалавра з харчових технологій.
Члени екзаменаційних комісій відзначили відмінну підготовку до іспиту таких здобувачів освіти: Вікторії БАБАК, Вікторії СОКОЛОВСЬКОЇ, Тетяни БАБКІНОЇ, Максима ТІМОШОВА, Вікторії РЕКМАН, Артема РЯБУХИ.
Усі голови екзаменаційних комісій зазначили, що переробна галузь харчової промисловості та ресторанний бізнес поповнилися кваліфікованими кадрами й висловили сподівання на подальшу підготовку фахівців-технологів у мирній, незалежній, успішній Україні.
Виконувач обов’язків директора коледжу Анатолій ПАЛАШ привітав студентів з успішним закінченням навчання у коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.