З метою підготовки кваліфікованих фахівців із урахуванням вимог роботодавців у межах ознайомлювальної практики 16 січня 2024 року майстром виробничого навчання Оксаною Палаш для студентів груп 21-ТХ та 22-ТХ спеціальності "Харчові технології" була організована екскурсія у ресторан "Ліліея".
Зустріч проводив кухар закладу Артур Приходько, який володіє високим практичним досвідом роботи у ресторані. Під час екскурсії здобувачі освіти ознайомилися із санітарно-гігієнічними вимогами до розміщення цехів, устаткування, обладнання, умовами зберігання сировини та продуктів харчування у закладі ресторанного господарства.
Такі заходи є дуже важливими та корисними для студентів, вони посилюють практичну спрямованість освітнього процесу.