ГУРТКОВА РОБОТА - НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ
Гурткова робота є невід’ємною частиною освітнього процесу в коледжі. Гуртки допомагають студентам виявляти свої інтереси, сприяють професійній самореалізації, задовольняють психологічну потребу в спілкуванні, самовизначенні та вирішують проблему дозвілля. Гурткова робота включає в себе різноманітні заходи й ініціативи для покращення соціальної взаємодії та освітнього процесу. У коледжі працюють предметні гуртки, клуби за інтересами, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності та спортивні секції.
У грудні в гуртожитку коледжу відбулося чергове засідання клубу "Господарочка" під керівництвом вихователя Нелі Свириденко. Цього разу студенти вчилися готувати плов.
Плов - популярна страва Середньої Азії, яка займає особливе місце в культурі й кухні різних країн. Готується з м'яса, рису, овочів, спецій, які надають їй особливий смак та аромат. Кожна країна має свій рецепт приготування, що передається від покоління до покоління. Проте у будь-якій частині світу плов вважається вдалим, якщо рис - розсипчастий, страва - пряна та ситна, крупа та соковите м'ясо додані в рівних пропорціях.
Учасники клубу підійшли до справи творчо. Вони приготували плов у своїй інтерпретації: по-студентськи. А будь-яка страва виходить смачнішою, коли готується в дружньому колі з гарним настроєм. Процес приготування плову учасники клубу зняли на відео й розмістили на сторінці студентської ради в соціальній мережі Instagram.