25 жовтня 2023 року викладачка циклової комісії спеціальності «Харчові технології» Тетяна Марченко провела показове заняття з дисципліни «Професійна етика» на тему «Особливості етикету обслуговування у закладах ресторанного господарства» в групі 31-ТХ.
На занятті здобувачі освіти ознайомилися з основними правилами етичної поведінки за столом, особливостями споживання різних видів страв, закріпили базові знання з основ обслуговування і сервірування столу та використання столового посуду. Також розглядалися та узагальнювалися правила поведінки персоналу контактної зони та приклади стандартів етикету.
Під час проведення заняття були використані мультимедійні засоби для кращого засвоєння нового матеріалу студентами. Панувала доброзичлива атмосфера, студенти активно працювали, відповідали на запитання, проявляли зацікавленість до теми лекції.