Технічна конференція за підсумками технологічної практики
2 жовтня 2023 року в межах тижня циклової комісії зі спеціальності 181 Харчові технології була проведена технічна конференція за підсумками проходження навчальної та технологічної практик студентів.
Цьогоріч студенти групи 42-ТХ проходили практику у різних закладах Полтави та далеко за її межами. На конференцію під керівництвом завідувача навчально-виробничої практики Тетяни МАРЧЕНКО та викладачів фахових дисциплін Оксани ПАЛАШ та Надії НАДТОЧІЙ здобувачі освіти підготували презентації та доповіді про бази практики: ресторани «БіФ», «Раффінато», «Козачка», «Лілея», кафе «Мохіто», кафе-пекарня «Франик», курортний комплекс «Astoria» (республіка Болгарія).
Усі присутні викладачі та студенти груп з цікавістю слухали доповіді та ставили багато запитань щодо практичного навчання.