Показове заняття з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»
28 вересня 2023 року викладачка циклової комісії спеціальності «Харчові технології» Оксана Палаш провела показове заняття з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» на тему «Технологічний процес приготування та відпуску супів» у групі 31-ТХ.
На занятті здобувачі освіти ознайомилися з основами приготування перших страв, класифікацією та асортиментом. Охарактеризували різні види напівфабрикатів для супів. Ознайомилися з видами устаткування, посудом та інвентарем для їх приготування та подання.
Під час проведення заняття були використані мультимедійні засоби та презентаційні матеріали для кращого засвоєння нового матеріалу студентами. Постійно відбувався взаємозв’язок зі здобувачами освіти, панувала доброзичлива атмосфера. Студенти активно працювали, відповідали на запитання викладачки, робили доповнення.