ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ
12.09.2023 відбувся захист звітів з виробничої технологічної практики здобувачів освіти групи 41-Т, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса».
Під час практики студенти набули професійного досвіду та закріпили теоретичні фахові знання на передових переробних підприємствах таких, як ТОВ «Оржицький молокозавод», ПП «Білоцерківська агропромислова група», ТОВ ТД «Центр Харчових Технологій», ТОВ «Глобинський маслосирзавод», ТОВ «Пирятинський сирзавод», ПрАТ «Кременчуцький міськмолокозавод», АТ «Полтавахолод», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ТОВ «Смачне м’ясо», ПРАТ «Кременчукм’ясо», ТОВ «Полтавський м’ясокомбінат».
За відгуками керівників практики від підприємств усі здобувачі освіти успішно виконали програму практики.
Під час захисту звітів студенти розповідали про враження від виконання обов’язків, ділилися набутим досвідом зі стажування на посадах молодших спеціалістів і планами про майбутнє працевлаштування на переробних підприємствах молочної та м’ясної галузі.