Майстер-класи для школярів з приготування смаколиків
Майстер-класи для школярів з приготування смаколиків від провідних викладачів-технологів — це традиція Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій». Вони дають відмінну можливість майбутнім абітурієнтам познайомитися зі спеціальністю 181 Харчові технології та спробувати власними руками приготувати незвичні десерти. Це дозволяє зрозуміти специфіку майбутнього фаху, запам'ятати технологію виготовлення смачного продукту, закріпити навички техніки приготування їжі.
28.03.2023 для учнів 10-го класу ліцею № 33 Полтавської міської ради були проведені два майстер-класи з виготовлення глазурованих сирків і бельгійських вафель.
Майстер-класи провели досвідчені викладачі коледжу Ніна ВАСИЛЕВСЬКА та Оксана ПАЛАШ.
Для відпрацювання практичних навичок учасникам надали можливість власноруч виготовити смачні харчові вироби.
За відгуками школярів майстер-класи були цікавими, інформативними, а результати – смачними!