Кваліфікаційний іспит – підсумковий етап освіти
З 23 по 26 січня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулися кваліфікаційні іспити для випускних груп зі спеціальності 181 Харчові технології, які навчалися за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса», «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Виробництво харчової продукції».
Кваліфікаційні іспити були спрямовані на перевірку досягнень результатів навчання, визначених стандартом фахової передвищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології та відповідної освітньо-професійної програми. Усі здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до складання іспиту та своїми результатами підтвердили відповідність кваліфікації технік-технолог та фаховий молодший бакалавр з харчових технологій.
Члени екзаменаційних комісій відзначили відмінну підготовку до іспиту таких здобувачів освіти як Анастасія ЮРЧЕНКО, Юлія ФІЛОНЕНКО, Софія МАНІЛІЧ, Богдан ПАДАЛКА, Юлія СЛИВЕНКО.
Усі голови екзаменаційних комісій зазначили, що переробна галузь харчової промисловості та ресторанний бізнес повнилися кваліфікованими кадрами й висловили сподівання на подальшу підготовку фахівців-технологів у мирній, незалежній, успішній Україні.
Виконувач обов’язків директора коледжу Анатолій ПАЛАШ привітав студентів з успішним закінченням навчання у коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.