Цю всесвітньо відому булочку з корицею сьогодні може спекти кожна людина, що любить готувати на своїй кухні та оздоблювати страву різними начинками: горіхами, соусами і карамеллю. Але почнемо з класики. На прохання студентів групи 41-ТХ викладачка Оксана Палаш 18 жовтня 2022 р провела майстер-клас з приготування цієї смакоти і розкрила декілька секретів.
Коли з'явилася ця смачна булочка з корицею? Ця історія бере початок з 1985 року. У сім'ї з Сієтлу (США) батько Річ і син Грег Комени вирішили вигадати унікальний рецепт здобної булочки, яка стане найкращою у світі. Вони перерробували багато варіантів, і, нарешті, їм це вдалося. Вони почали випікати булочки у вигляді невеликих рулетів, приправлених корицею та сирною начинкою.
Ділимося з вами фото з майстер-класу! Наступного разу чекамо кожного бажаючого відвідати майстер-клас! Ми маємо бути професіоналами своєї справи!