Завершальний крок до омріяного фаху
З 24 по 26 січня 2022 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбувся заключний етап процесу освіти для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітньо-професійними програмами «Виробництво харчової продукції», «Зберігання, консервування та переробка м’яса» та «Зберігання, консервування та переробка молока» – кваліфікаційний іспит.
Здобувачі освіти добросовісно підготувалися до іспиту, виявили достатній рівень знань з основних фахових дисциплін і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста.
Голови екзаменаційних комісій висловили надію бачити найкращих студентів своїми майбутніми колегами.
Директор коледжу Анатолій Палаш привітав випускників з успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.