Показове заняття з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції»
26 січня 2022 року в групі 31-ТХ викладачка циклової комісії спеціальності «Харчові технології» Оксана Палаш провела показове заняття з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції» на тему «Технологічний процес приготування та відпуску страв з м’яса та м’ясопродуктів».
Матеріал студентам викладався у формі лекції з дотриманням плану та структури заняття. Під час проведення лекції було використано мультимедійні засоби та презентаційні матеріали для кращого засвоєння нового матеріалу студентами. Викладачка використовувала дидактичні засоби: конспект лекцій, технологічні картки.
Протягом усього заняття відбувався взаємозв’язок зі здобувачами освіти, панувала доброзичлива атмосфера. Студенти активно працювали, ділилися своїми знаннями, здобутими під час практики та попередньо вивченого матеріалу, а також підготували цікаві доповіді з запровадженої новітньої техніки теплової обробки продуктів Су-від у закладах ресторанного господарства.