Підсумки захисту курсових робіт з дисциплін «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» та «Технологія молока і молокопродуктів»
14 грудня 2021 року у групі 41-Т відбувся захист курсових робіт з дисциплін «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» та «Технологія молока і молокопродуктів».
До захисту були допущені усі здобувачі освіти четвертого курсу, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Зберігання, консервування та переробка м’яса» та «Зберігання, консервування та переробка молока».
Свої курсові роботи студенти виконали за допомогою комп’ютерних програм і комп’ютерної техніки на достатньо високому рівні.
Серед тих, хто захищався найкраще, хочеться відмітити таких студентів, як Олександра Філіпова, Вікторія Годович, Аміна Чорна, Вікторія Співак.
Комісія у складі завідувачки комп’ютерно-технологічним відділенням Людмили Васецької, викладачів фахових дисциплін Ніни Василевської, Ірини Гузевської, Таміли Михайлик та Ніни Деряги відмітила достатній рівень знань студентів.