Практично-технологічний конкурс «Ресторатор майбутнього»
З 06 по 08.12.2021 року відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор майбутнього» зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів коледжів, які є структурними підрозділами Національного університету харчових технологій. Він був організований і проведений факультетом готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ.
Від ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» коледжу участь у конкурсі взяли студентки групи 41-ТХ: Ольга КРЮК, Яна ПАВЛЕНКО та Єлизавета ПАНОВА під керівництвом викладача-технолога, майстра виробничого навчання Оксани ПАЛАШ.
Конкурсні завдання складалися з трьох частин:
- перший етап – 20 тестових питань закритого типу;
- другий етап – 5 тестових питань відкритого типу (есе);
- третій етап – творче практичне завдання.
Останнє завдання полягало у приготуванні гарячої солодкої страви з груш для меню кафе-пекарні. Ольга КРЮК обрала для себе приготування грушевого шруделя. Яна Павленко готувала кекс з грушою та прянощами. Ліза ПАНОВА готувала піцу з грушами.
Студентки відмінно впоралися зі своїм творчим завданням і в підсумку за конкурс отримали призові місця:
- друге місце посіла Яна ПАВЛЕНКО,
- третє місце – Єлизавета ПАНОВА.
Викладацький і студентський колектив коледжу вітає учасниць конкурсу з успішним результатом змагань та здобуттям призів конкурсу за досягнення у професійній майстерності.