Традиційно підсумком навчальної практики студентів спеціальності «Харчові технології» є кваліфікаційний іспит на підтвердження навичок робітничих професій «Формувальник ковбасних виробів» та «Виробник морозива».
20-22 жовтня в коледжі проходила кваліфікаційна атестація технологів м’яса та молока. Cпершу здобувачі освіти здавали теоретичну частину з технології. Склавши теоретичний іспит, студенти мали змогу продемонструвати свої вміння та навички у практичній частині кваліфікаційного іспиту.
Під час проведення іспиту здобувачі освіти виявили належні знання, професійні навички, сумлінність, уважність і, що найважливіше, бажання працювати та поглиблювати свої вміння. Бути технологом – це покликання, і саме це довели студенти-технологи своїми виробами, виготовивши ковбасу «Краківську», морозиво зі смаковим наповнювачем «Солона карамель».