18 жовтня 2021 року в рамках тижня циклової комісії спеціальності Харчові технології, провідним викладачем-технологом ВСП «Полтавський фаховий коледж НУХТ» Оксаною Палаш був проведений кулінарний конкурс «Вареник-Фест».
Участь у процесі виготовлення вареників з різноманітними начинками взяли студенти-технологи коледжу групи 41-ТХ. Вони продемонстрували свою кулінарну майстерність, застосувавши оригінальні рецептури та різні технологічні прийоми роботи з тістом.
До уваги конкурсного журі були представлені вареники солодкі та солоні, виготовлені із застосуванням різних способів теплової обробки. Поважне журі відзначило не тільки відмінний смак готової страви, а й фахове її оформлення та подачу.
Підсумки кулінарного конкурсу «Вареник-Фест» засвідчили, що за час навчання у коледжі здобувачі освіти за освітньо-професійною програмою Виробництво харчової продукції перетворюються на справжніх фахівців-професіоналів своєї справи!