12 жовтня 2021 року в рамках тижня циклової комісії зі спеціальності 181 Харчові технології («Виробництво харчової продукції») відбувся майстер-клас «Ресторанні страви з простих продуктів» від су-шефа ресторану «Біф», випускника коледжу Владислава Родика.
Майстер продемонстрував технологію виготовлення та подачу трьох страв – закуски «Брускета з лососем, авокадо і сиром Freska», основної страви «Гарбузове пюре зі спеціями і пряними травами та стейком зі свинини під журавлиним соусом» та десерту «Яблучно-грушевий штрудель з карамельним соусом та морозивом».
На майстер-клас були запрошені студенти групи 32-ТХ та викладачі комісії. Всі присутні з цікавістю спостерігали за процесом приготування. Звичайно, найбільше сподобалася дегустація готових страв.
Гості заходу отримали новий досвід та багато позитивних емоцій від заходу.