Технічна конференція
12 жовтня 2021 року в рамках тижня циклової комісії зі спеціальності 181 Харчові технології була проведена технічна конференція за підсумками проходження навчальної та технологічної практик студентів.
Цього року студенти груп 41-ТХ та 42-ТХ проходили практику у різних закладах Полтави та далеко за її межами. На конференцію під керівництвом завідувача навчально-виробничої практики Тетяни Марченко та викладача спецдисциплін Оксани Палаш вони підготували презентації та доповіді про бази практики:
ресторан «БіФ» - Катерина Сухонос; ресторан «Раффінато» - Дар’я Шевцова; кафе «Irish Pab Valber» - Віталіна Перекопна; ресторан «Козачка» - Михайло Тарасов та Володимир Семенець; курортний комплекс «DIT MAJESTIC BEACH RESORT», республіка Болгарія – Максим Левенко, Дмитро Мащенко, Яна Павленко, Анастасія Гончарова, Маргарита Дуєва, Ольга Крюк, Андрій Кузьменко, Тетяна Куліш, Ярослава Зайченко, Сергій Курилко, Віта Мечетська, Валерія Петровська, Любов Сухова, Віктор Усс; курортний комплекс «DIT ЕVRICA BEACH» Владислав Пташник та Анастасія Солоха.
Студентам-технологам, що проходили закордонне стажування у республіці Болгарія, вручили сертифікати міжнародного зразка. Усі присутні викладачі та студенти груп з цікавістю слухали доповіді та задавали багато питань щодо проходження практики.