ПРАКТИЧНЕ НАВЧАННЯ – ЗАПОРУКА ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ
22.02.2021 здобувачі освіти групи 31-Т Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж НУХТ» разом із викладачами коледжу Ніною Василевською і Тамілою Михайлик провели лабораторні заняття з технології виготовлення молочних і м’ясних продуктів у виробничих лабораторіях коледжу.
Здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Зберігання, консервування та переробка молока», виготовляли сичужний сир з низькою температурою другого нагрівання.
Здобувачі освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Зберігання, консервування та переробка м’яса», досліджували вплив різних маринадів на смакові і структурно-механічні властивості м’яса курятини.
У підсумку проведених лабораторних робіт здобувачі освіти на практиці опанували фахові навички практичного і дослідницького характеру, а також виготовили смачні та корисні харчові продукти.