ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ
04.02.2021 року у Відокремленому структурному підрозділі «Полтавський фаховий коледж НУХТ», в лабораторії коледжу з виробництва молочних продуктів, Ніною Василевською разом зі студентами-технологами молока (група 31-Т) була проведена лабораторна робота з виготовлення масла способом збивання вершків. Такі лабораторні заняття традиційно проводяться після вивчення теорії з технології масла вершкового. Під час заняття здобувачі освіти власними руками послідовно, з дотриманням усіх санітарних вимог та технологічних параметрів і режимів, виготовили смачний молочний продукт. Дегустація масла засвідчила, що студенти опанували технологію виробництва масла на відмінно!
Паралельно зі студентами-технологами молока в лабораторії коледжу з виробництва м’ясних продуктів студенти-технологи м’яса (група 31-Т) виготовляли м’ясні натуральні консерви «Свинина тушкована». Викладач коледжу з дисципліни «Технологія м’яса і м’ясопродуктів» Таміла Михайлик задоволена результатами роботи студентів на лабораторному занятті.
Виготовлені м’ясні консерви здобувачі освіти презентують своїм батькам в якості смачного гостинця.