Лабораторні заняття є ефективною частиною навчального процесу і необхідною формою підготовки молодших спеціалістів.
3 лютого 2021 року у лабораторії «Технології виробництва кулінарної продукції» студенти групи 31-ТХ спеціальності 181 «Харчові технології», що навчаються за освітньо – професійною програмою «Виробництво харчової продукції» разом із викладачем Оксаною Палаш готували страви з овочів та грибів, а також удосконалювали технологію приготування соусів.
Що саме приготували технологи?
Голубці із грибами
Галушки картопляні
Моркв’яники з яблуками
Картоплю , фаршировану м’ясом та грибами
Соуси до цих страв ( сметанний, грибний, томатний).
Усі студенти чудово справилися з поставленою задачею. Бригади працювали дружно та згуртовано. Отже, крім професійних навиків, лабораторні роботи також формують командний дух!