У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 3 березня 2020 року в рамках запланованих майстер-класів зі спеціальності "Харчові технології" було проведено майстер-клас з виготовлення м’якого розсільного сиру Mozzarella di Buffala. Захід був організований провідним викладачем з технології молока і молокопродуктів Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар, студент нашого коледжу Олександр Олефір.
Студенти-технологи і викладачі коледжу з цікавістю спостерігали та з задоволенням долучилися до майстер-класу.
Скуштувавши виготовлену власноруч сирну смакоту, студенти виявили бажання застосовувати набуті знання та навички у повсякденній практиці.
Викладачі-технологи мають ще багато планів стосовно проведення подібних цікавих заходів, які корисні з точки зору навчально-практичної підготовки студентів.