Сьогодні, 26 лютого, у коледжі було проведено етносвято, яке має назву «Масниця»!
Збереження та відродження традицій українського народу було метою сьогоднішнього заходу.
Свято відбулося завдяки активній співпраці викладачів та студентської ради коледжу.
Під керівництвом викладача спецдисциплін Оксани Палаш студенти групи 31-ТХ ( Харчові технології) виготовили понад 1000 млинців для студентів, викладачів та співробітників коледжу. Родзинкою свята став смачний трав’яний чай приготовлений студентами групи 32-ТХ з викладачем Тетяною Марченко.
В цей день панувала святкова атмосфера: веселі конкурси, українські пісні, танці, частування та спалення опудала ( символа зими).
Учасники свята отримали безліч позитивних емоцій, призів та смаколиків.
«Зустрічаємо весну разом!» - це не тільки гасло, а й стан душі кожного викладача, співробітника та студента коледжу.