З 13.01 по 21.02 2020 року в майстернях та лабораторіях коледжу проходила слюсарно-механічна практика студентів групи 21-Х. Згідно програми практики студенти виконували роботи на всіх етапах технологічного процесу виготовлення лавок для коледжу. З матеріалу замовника розроблено і виготовлено обладнання для приготування харчових продуктів на відкритому вогні. Для потреб коледжу підготовлено значний асортимент метизів (гвинти, шайби, гайки) та слюсарних інструментів. Виконано ремонтні роботи на устаткуванні з підготовки м'ясо-молочної продукції. На макетах холодильних і морозильних установок проведено монтажні роботи та операції технічного обслуговування. Розроблено ряд діючих макетів холодильних агрегатів, зокрема, електроприводів. В рамках вивчення електронних пристроїв кондиціонерів проводилися роботи зі складання їх діючих елементів, перевірялися параметри. За результатами практики виконані пробні кваліфікаційні роботи й захищені звіти.