Державний комплексний кваліфікаційний екзамен – перевірка професійних знань студентів
27 і 29 січня 2020 року в Полтавському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій відбувся заключний етап навчального процесу для випускних груп зі спеціальності 181 «Харчові технології», що навчалися за освітніми програмами «Зберігання, консервування та переробка молока» і «Зберігання, консервування та переробка м’яса» – Державний комплексний кваліфікаційний екзамен.
Студенти відповідально підійшли до складання екзамену і своїми результатами підтвердили освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста.
Відмінні оцінки на іспиті отримали такі студенти, як Анна Тригубенко Поліна Буга, Влада Гурба, Вікторія Голобородько.
Голова ДКК Ірина Солодовник – провідний інженер-технолог ТОВ «ЄКО КОМ» – зазначила, що переробна галузь харчової промисловості поповнилася кваліфікованими молодшими спеціалістами.
Директор коледжу Анатолій Палаш привітав студентів з успішним закінченням навчання в коледжі та побажав їм професійних і творчих злетів, вдалого працевлаштування, самореалізації в трудовій діяльності та особистому житті, а також здобуття вищої освіти в Національному університеті харчових технологій.