22 та 23 січня 2020 року в Полтавському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій було організовано навчання та удосконалення навичок користування засобами протипожежної безпеки.
Захід розпочався з лекції, під час якої Анатолій Палаш та Іван Тригуба ознайомили всіх присутніх з нормативними актами щодо питань пожежної безпеки, правилами пожежної безпеки, можливими причинами виникнення пожеж та заходами з їх запобігання, засобами пожежогасіння, а також порядком дій під час пожежі.
Крім того, нагадали працівникам коледжу шляхи евакуації з навчального корпусу у разі виникнення надзвичайної ситуації та показали на практиці, як користуватися вогнегасниками. Розповідь супроводжувалася демонстрацією навчального фільму.
Після теоретичної частини було відпрацьовано ліквідацію умовної пожежі на території коледжу. Всі мали змогу набути навичок користування різними типами вогнегасників.